Image
Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti på Jacy´z nyöppnade Big Stage.
Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti på Jacy´z nyöppnade Big Stage.

Lokalmarknadsdagen: Trio med tunga analyser inleder dagen

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. Seminariet inleds med en trio tunga analyser som kommer ge dig full koll på nuläge och framtid - alltså de bästa förutsättningar att fatta kloka beslut.
Publicerad den 8 Juni 2023

De tre analyserna inleds med programpunkten: Makroanalys – fortsatt skenande kostnader?
Matpriser, bränslepriser och energipriser. Allt känns av i de svenska hushållen. Vart är världen på väg? Behöver Putin avsluta kriget för att vi ens ska ana en ljusning? Och hur länge kommer Riksbanken fortsätta med räntehöjningarna?
För analysen står Mattias Persson, chefsekonom på Swedbank.
Därefter följer Analys – läget i Göteborgsregionen
Ekonomiska svårigheter för hushållen. Flera planerade bostadsprojekt som står stilla. Vad händer med tillväxtplanerna för staden när landet i stort behöver stålsätta sig för fortsatt tuffa tider? Och hur påverkas näringslivsklimatet av det osäkra läget?
Här är det Henrik Einarsson, etableringschef på Business Region Göteborg som håller i föredraget.
Och så avslutas analyspasset med programpunkten Analys – Fastighetsmarknaden i dag
De senaste årens köpfest har tvärnitat. Hur länge får vi se börsbolagen agera nettosäljare? Och vilka bli vinnarna när stora portföljer kommer ut på marknaden? Och finns det några doldis-segment som kommer gå extra starkt i denna tid?
För den här analysen står Savills analyschef Maryrose David.

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod).

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats.
Höstens upplaga går av stapeln den 24 augusti på nyöppnade Big Stage på Jacy´z i Kineum.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Norma Advokater, Tosito, Svefa, CityMark Analys, Advokatfirman Delphi, Nordomatic och Akvarieleasing. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2023

Var: Jacy'z Hotel & Resort (Big Stage), Göteborg

När: 24 augusti, 09.00–16.00 (Branschmingel cirka 16 – 17)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:
Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige