Image
Pontus och Camilla Algebäck.
Pontus och Camilla Algebäck. Bild: Algebäck

Algebäck Group: "Kunderna ska känna att de kan släppa tyngden från sina axlar"

Lokalmarknadsdagen Host Algebäck Group är en av Fastighetssveriges partners när Lokalmarknadsdagen rivstartar fastighetssäsongen i augusti. Algebäck ser fram emot att knyta ytterligare kontakter för att förenkla företags vardag. Till Fastighetssverige berättar Camilla och Pontus Algebäck hur.
Publicerad den 20 Juni 2023

Algebäck Group är ett ungt och innovativt konsult-, system- och utbildningsbolag som har sitt säte i Göteborg. Kunder och samarbetspartners finns utspritt över landet.

Bolaget utvecklar och förvaltar kundernas ledningssystem, kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete, kompetensbehov och IT-infrastruktur. Algebäck Group erbjuder digitala lösningar för ledningssystem och bevakning av exempelvis avtal, kompetenser och lagar. Affärsidén är att vara en naturlig partner inom verksamhetsutveckling, ISO-certifiering och utbildning.

– Det är lite av ett nischat tjänsteutbud som successivt vuxit fram utefter våra kunders behov. Andemeningen har hela tiden varit att hjälpa våra kunder med dagliga rutinarbeten som ligger utanför deras egen kärnverksamhet så de kan fokusera fullt ut på vad de gör bäst.

– Kunderna ska känna att de kan släppa tyngden från sina axlar som rör arbetssysslor som kan vara oattraktiva eller svåra att ta itu med och som de gärna lägger åt sidan, och hellre arbeta med att utveckla sin verksamhet, säger Camilla Algebäck, grundare och vd av Algebäck Group.

Pontus Algebäck, som är ansvarig för IT & System, kommer även han vara på plats den 24 augusti. Trots att han till vardags bor i Frankrike.

– Vid speciella tillfällen ser jag till att komma till Sverige, säger Pontus halvt på skämt.

Han fortsätter:

– Som kund får du vara med och bidra i det framtida utvecklingsarbetet i våra interna system, det skiljer oss lite från traditionella företag.

Den externa och interna kommunikationen utgör en nyckelaspekt i utformningen, uppbyggnad och anpassning av våra skräddarsydda system. Intranätet ska vara en enkel kanal att samla ihop och möjliggöra distribution av såväl dokument, information, rutiner, kompetens, kommunikation etc. Allt på ett ställe ger ett bättre resultat.

– Vi är inte låsta till bygg-/anläggnings- och fastighetsbranschen, men det är i den sfären vi har etablerat ett brett kontaktnät. Våra system och tjänster är applicerbara för många fler branscher. På Lokalmarknadsdagen har vi en monter där vi visuellt kommer presentera hur det ser ut, säger Camilla Algebäck.

Glöm inte att anmäla dig till höstens Lokalmarknadsdagen den 24 augusti. Det gör du HÄR.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2024

Var: Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

När: 21 augusti, 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:

Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige