Image
Lokalmarknadsdagen
P-G Persson.

Lokalmarknadsdagen: Intervju med P-G om tiden efter Platzer och nya satsningen

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat ta del av en exklusiv intervju med Platzers tidigare vd P-G Persson om vad han haft för sig sedan han lämnade vd-stolen förra sommaren. Säkra din plats i dag!


Lokalmarknadsdagen
Anders Strand, Tomas Kruth, Per Wallentin, Per Andersson, Lena Dalerup, Henrik Olsson, Kristina Pettersson Post är talare i handelsspåret och moderator är Anna K Johansson.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår – allt om marknaden för retailfastigheter

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat ett temaspår med fokus på den heta marknaden för retailfastigheter.


Lokalmarknadsdagen
Höstens upplaga av Branschens mötesplats i Göteborg bjuder på ett fullmatat spår om marknaden för lager- och logistikfastigheter.

Lokalmarknadsdagen: Temaspår – den heta logistikmarknaden

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat ett temaspår med fokus på den heta marknaden för lager- och logistikfastigheter.


Lokalmarknadsdagen
Kenny Dos Santos.

Lokalmarknadsdagen: Hör om 17-årige entreprenören Kennys drömmar och framtidsplaner

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett intressant samtal med den blott 17-årige studenten och entreprenören Kenny Dos Santos.


Lokalmarknadsdagen
Cecilia Wetterqvist, hållbarhetsstrateg, Bengt Dahlgren, Eric Zinn, hållbarhetschef, Göteborg energi och Heléne Lidström, arbetsplatsstrateg, Castellum talar om hur man skapar hållbara och attraktiva arbetsplatser på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Så här skapas hållbara och attraktiva arbetsplatser

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en panel som diskuterar hur vi skapar attraktiva och hållbara arbetsplatser.


Lokalmarknadsdagen
Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 21 augusti på Radisson Blu Scandinavia i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Dagen inleds med en trio tunga analyser som hjälper dig att fatta korrekta och kloka affärsbeslut framgent.


Lokalmarknadsdagen
Den 21 augusti samlas Göteborgsbranschen på Radisson Blu Scandinavia för det klassiska fastighetsseminariet Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Kickstarta fastighetshösten 2024 med branschkollegorna på klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Host Efter semestern, den 21 augusti, startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2024 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen.


Lokalmarknadsdagen
Idag stänger anmälan till höstens stora fastighetsevent i Göteborg; klassiska Lokalmarknadsdagen. Säkra din plats nu.

Lokalmarknadsdagen: I dag stänger anmälan – se hela programmet och alla talarna här

Lokalmarknadsdagen Host Nästa torsdag är det dags att kickstarta fastighetshösten på Lokalmarknadsdagen tillsammans med branschkollegorna på Jacy´z nyöppnade Big Stage. Anmälan stänger i dag fredag – säkra din plats nu.


Lokalmarknadsdagen
Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet.

Lokalmarknadsdagen: En magisk avslutning

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. Och den här gången blir den en riktigt magisk avslutning på seminariet.


Lokalmarknadsdagen
Johanna Hult Rentsch efterträder P-G Persson som vd för Platzer.

Lokalmarknadsdagen: Hult Rentsch i intervju om nya vd-uppdraget

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna möter vi Johanna Hult Rentsch, Platzers nya vd.


Lokalmarknadsdagen
Joakim Kaminsky berättar om ett framgångsrikt återbruksprojekt på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Prisbelönt projekt där all inredning återbrukades

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna får vi höra om ett prisbelönt renoveringsprojekt där all inredning och många byggnadsdelar återbrukades.


Lokalmarknadsdagen
Jakob Nilsson, Kristina Pettersson Post och Tommy Fritz resonerar kring investeringsläget på höstens branschträff för Göteborgsbranschen: Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Stadens aktörer om investeringsläget – gasa eller bromsa?

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna får vi höra tre aktörer om deras syn på investeringsläget i staden, samt deras planer framöver.


Lokalmarknadsdagen
Anna K. Johansson, Bo Törnvist och Mickey Hondo resonerar kring läget för handeln och handelsfastigheter i Göteborg.

Lokalmarknadsdagen: Så här ska handeln i Göteborg klara en kris till

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna resonerar en trio experter på området nuläge och framtid för handelsmarknaden i staden.


Lokalmarknadsdagen
Pontus och Camilla Algebäck.

Algebäck Group: "Kunderna ska känna att de kan släppa tyngden från sina axlar"

Lokalmarknadsdagen Host Algebäck Group är en av Fastighetssveriges partners när Lokalmarknadsdagen rivstartar fastighetssäsongen i augusti. Algebäck ser fram emot att knyta ytterligare kontakter för att förenkla företags vardag. Till Fastighetssverige berättar Camilla och Pontus Algebäck hur.


Lokalmarknadsdagen
Daniel Stenbäck, Jimmy Olsson och Thomas Jakobsson diskuterar hotellmarknaden i Göteborg på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti.

Lokalmarknadsdagen: Hotellmarknaden i Göteborg – Sveriges eventstad nummer ett

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. I en av programpunkterna resonerar en trio experter på området nuläge och framtid för hotellmarknaden i staden som gör anspråk på att vara Sveriges eventstad nummer ett.


Lokalmarknadsdagen
Henrik Einarsson, Maryrose David och Mattias Persson står för tre tunga analyser som inledning på Lokalmarknadsdagen den 24 augusti på Jacy´z nyöppnade Big Stage.

Lokalmarknadsdagen: Trio med tunga analyser inleder dagen

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. Seminariet inleds med en trio tunga analyser som kommer ge dig full koll på nuläge och framtid - alltså de bästa förutsättningar att fatta kloka beslut.


Lokalmarknadsdagen
På Jacy´z i Kineum hålls höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen.

Lokalmarknadsdagen: Kickstarta fastighetshösten 2023 med branschkollegorna på klassiska mötesplatsen

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum.


Lokalmarknadsdagen
Om en vecka, nästa torsdag, är det dags för Branschens mötesplats i Göteborgsregionen. Anmälan stänger i morgon fredag, säkra din plats i dag!

Lokalmarknadsdagen: I morgon stänger anmälan till Branschens mötesplats i Göteborg – säkra din plats nu!

Lokalmarknadsdagen Host Om en vecka, nästa torsdag den 25 augusti, är det dags att starta upp fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. Anmälan stänger i morgon fredag, säkra din plats nu!


Lokalmarknadsdagen
Sociolog och brottsförebyggande expert Maria Wallin pratar om hur fastighetsägare kan och bör agera i utsatta områden på Lokalmarknadsdagen nästa torsdag på Clarion Hotel Post.

Lokalmarknadsdagen: Konflikter i utsatta områden – vilka verktyg har fastighetsägarna?

Lokalmarknadsdagen Host Nästa torsdag – den 25 augusti – är det dags att starta upp fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. I en högintressant programpunkt lyssnar vi till sociologen och experten på brottsförebyggande arbete Maria Wallin om hur fastighetsägare kan och bör agera i utsatta områden. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats i dag!


Lokalmarknadsdagen
Lennart Larsson.

Lokalmarknadsdagen – En self-made fastighetsentreprenör med hjärtat i Krokslätt

Lokalmarknadsdagen Host Om bara en månad – den 25 augusti – är det dags att starta upp fastighetshösten när Branschens mötesplats i Göteborgsregionen – Lokalmarknadsdagen – äger rum på Clarion Hotel Post. I en sällsynt intervju möter vi Lennart Larsson – en self-made fastighetsentreprenör med hjärtat i Krokslätt.