Image
Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet.
Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet.

Lokalmarknadsdagen: En magisk avslutning

Lokalmarknadsdagen Host Den 24 augusti startar branschen i Göteborgsregionen upp fastighetshösten 2023 i och med den klassiska mötesplatsen Lokalmarknadsdagen. Den här gången hålls seminariet, med efterföljande mingel, i Jacy´z nyöppnade Big Stage i Kineum. Och den här gången blir den en riktigt magisk avslutning på seminariet.
Publicerad den 16 Augusti 2023
Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet. Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet. Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet. Magikern Håkan Berg avslutar höstens upplaga av Lokalmarknadsdagen och får i rätt stämning inför branschminglet.

Svensk/nordisk mästare i magi, brons på magi-VM, 200 miljoner visningar på sociala medier. Nu direkt från Magic Castle i Hollywood. Fantastiska Håkan Berg avslutar dagen och får oss i rätt stämning inför minglet. Bered dig på att tappa hakan!

Säkra din plats här!
(Utnyttja vår mängdrabatt, gå fyra betala för tre, ange "4 för 3" i rutan Kampanjkod). Anmälan stänger nu på fredag!

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. På Lokalmarknadsdagen blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter. Lokalmarknadsdagen har arrangerats sedan mitten av 80-talet och är Göteborgsbranschens mest klassiska mötesplats.
Höstens upplaga går av stapeln nästa torsdag den 24 augusti på nyöppnade Big Stage på Jacy´z i Kineum.

Lokalmarknadsdagen arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Business Region Göteborg.

Moderator är rutinerade och professionella Karin Klingenstierna och expertpanelen består av Anders Hulegårdh, Susanne Åhlén, Mikael Lundström och Adam Lichtneckert.


Här kan du läsa mer om de medverkande talarna.

Och här kan du se programmet.

Partners är: Norma Advokater, Tosito, Svefa, CityMark Analys, Advokatfirman Delphi, Nordomatic, Boplats, Algebäck Group, Advokatfirman Lindahl och Akvarieleasing. Läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Lokalmarknadsdagen 2023

Var: Jacy'z Hotel & Resort (Big Stage), Göteborg

När: 24 augusti, 09.00–16.00 (Branschmingel cirka 16 – 17)

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Lokalmarknadsdagen är ett klassiskt heldagsseminarium med fokus på fastighetsmarknad och näringslivsutveckling i Göteborgsregionen.

Lokalmarknadsdagen är en viktig mötesplats och arena, kanske årets självklaraste, för Göteborgs fastighetsbransch. Här blir man uppdaterad på fastighetsmarknadens centrala trender samtidigt som man knyter nya affärskontakter.

Lokalmarknadsdagen lockar varje år till sig flera hundra personer från fastighetsbranschen, varav många på chefsnivå.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partners:
Se film från en tidigare upplaga av Lokalmarknadsdagen: 

Mer från Fastighetssverige