Image
Niklas Zuckerman, vd, och Anders Nordvall, vice vd och transaktionschef, på Logistea.
Niklas Zuckerman, vd, och Anders Nordvall, vice vd och transaktionschef, på Logistea. Bild: Logistea

Logistea tecknar nytt sjuårigt hyresavtal i Karlskoga

Uthyrning Logistea har tecknat ett nytt sjuårigt hyresavtal med 3P Logistic AB (Exacta) avseende lokal om 11 100 kvadratmeter för logistik på fastigheten Bofors 1:47 i Karlskoga.
Publicerad den 23 Augusti 2023

Hyresavtalet innebär att Exacta förlänger och expanderar samt att lokalen utvecklas och anpassas till verksamheten. I och med uthyrningen är Logisteas fastigheter i Boforsområdet fullt uthyrda.

Det samlade hyresvärdet för det nya hyresavtalet exklusive tillägg uppgår till cirka 35 miljoner kronor, motsvarande en årlig hyresintäkt om cirka fem miljoner kronor exklusive tillägg. Tidigare kontrakterad hyra uppgick till cirka 3,7 miljoner kronor per år inklusive tillägg.
– Vi är glada över att Exacta valt att utveckla sin verksamhet och fortsatt expandera inom vår fastighet. Det är en viktig uthyrning för oss där vi visar att vårt långsiktiga samarbete och nära dialog med våra hyresgäster gör skillnad och ger resultat. I samband med att lokalen anpassas och utvecklas till verksamheten gör vi investeringar i linje med vår hållbarhetsstrategi, säger Maléne Broman, förvaltningschef på Logistea.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige