Image

LINK rekryterar från Skanska

KARRIÄR LINK arkitektur har rekryterat en ny avdelningschef i Stockholm.
Hon kommer närmast från Skanska Nya Hem.
Publicerad den 17 Februari 2010

Ylva Gunterberg kommer närmast från Skanska Nya Hem där hon arbetat strategiskt med arkitekturfrågor inom bostadsbyggande. Detta har bland annat inneburit utveckling och implementering av nya plattformar och metodik för kvalitetssäkring av arkitektur.

- En central punkt för mig blir hur man lyfter individuella kunskaper till gemensamma. LINK arkitektur befinner sig i ett mycket spännande skede just nu, och i en bransch med stor konkurrens är företagets gemensamma kunskapsutveckling en drivfaktor, säger Ylva Gunterberg.

Gunterberg har suttit i Sveriges Arkitekters styrelse under sex år och har varit drivande i olika branschfrågor. Hon är författare till publikationen "Standardisering, industriell produktion och arkitektonisk kvalitet" för Vägverket genom Arkus, samt rapporten "Bostäder byggda med volymelement" för Boverket.

Hon har under många år arbetat som arkitekt och varit delägare i Scheiwiller Svensson arkitektkontor.

Gunterberg tillträdde den 15 februari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige