Image

Larsson besviken men stämmer inte Boultbee

JURIDIK Stockholms ytterstadsborgarråd Joakim Larsson är besviken över Boultbees agerande, men vill inte, som oppositionsborgarrådet Carin Jämtin, att Stockholms stad stämmer Boultbee.
Publicerad den 9 September 2010

Under måndagens demonstration gjorde Carin Jämtin ett utspel om att staden borde stämma Boultbee för avtalsbrott.

Joakim Larsson (M) säger till Dagens Handel att han till stora delar håller med i hyresgästernas kritik av Boultbee, men att man inte kan vidta juridiska åtgärder, eftersom bolaget inte har brutit mot juridiska avtal.

- Boultbee har inte levt upp till de utfästelser och presentationer de gjorde inför förvärvet om att utveckla de centrum som de tog över. Boultbee behöver förbättra dialogen och förutsättningarna för de lokala handlarna, säger Larsson till Dagens Handel.

- Det allra minsta jag tycker att Boultbee skulle kunna göra är att uppbåda en representant och talesperson för att därigenom som hyresvärd kunna ta till sig av hyresgästernas kritik, säger han.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige