Image

Kungsleden inrättar ny tjänst

KARRIÄR Kungsleden satsar på att förbättra sin miljökompetens. Som ett led i det arbetet har man rekryterat en miljöchef.
Publicerad den 28 Januari 2008

Miljö och hållbar utveckling är allt viktigare frågor i samhället. Genom att förbättra miljökompetensen kan Kungsleden ytterligare förädla sin fastighetsportfölj och därigenom erbjuda hyresgästerna kostnadseffektiva miljölösningar.

- Miljön är en fråga som står högt på agendan och Kungsleden vill vara med och ta sin del av miljöansvaret. Därför känns det bra att få in en person som Maria med bred erfarenhet både som miljökonsult och miljösamordnare, säger Kungsledens vd Thomas Erséus i en kommentar.

Maria Ljung tillträder den 1 februari 2008.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: Även Oscar Properties andra rekonstruktionsansökan avslås

Juridik Idag hölls det konkursförhandling kring Oscar Properties och tingsrätten meddelar Fastighetssverige att något beslut om konkurs inte har tagits. Däremot kan Fastighetssverige berätta att även bolagets andra ansökan om rekonstruktion har avvisats av tingsrätten, på liknande grunder som den första ansökan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige