Image

Kungsleden anställer ny projektchef

Karriär Kungsleden förstärker sin projektorganisation genom att rekrytera Sophie Löfving som projektchef.
Publicerad den 15 November 2016
Sophie Löfving. Bild: Kungsleden
Sophie Löfving.

Sophie Löfving kommer närmast från Savills där hon har haft rollen som projektchef med fokus på kommersiella fastigheter. Dessförinnan har hon haft olika roller inom bland annat projektutveckling på Lindex, Grontmij och Newsec Asset Management.

Rekryteringen är ett led i Kungsledens fortsatta fokus på att förädla portföljen genom utvecklingsprojekt i form av om- och tillbyggnader, förändring av användningsområden i befintliga fastigheter samt utnyttjandet av byggrätter.

– Det är fantastiskt roligt att vi kunnat rekrytera en så kompetent och driftig kollega som Sophie. Rekryteringen bidrar till att vi kan hålla högt tempo och säkerställa att beslutade och kommande utvecklingsprojekt genomförs enligt uppsatta mål och utöver det även tillför nya spännande värden i våra kluster och den omkringliggande stadsmiljön, säger Frida Stannow Lind, fastighetsutvecklingschef på Kungsleden.

– Jag ser mycket fram emot att börja på Kungsleden som har gjort en imponerande resa de senaste åren när det gäller att gå över till långsiktigt ägande och utveckling av fastighetsbeståndet. Jag känner mig både tilltalad av att få arbeta med värdeskapande projekt och av Kungsledens företagskultur med värdeord som professionalism, omtanke och arbetsglädje, säger Sophie Löfving.

Sophie Löfving börjar på Kungsleden i slutet av januari 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige