Image

Klöverns årsredovisning bäst på Mid Cap

Bolag Klövern har vunnit pris för sin årsredovisning 2012 i FAR:s, NASDAQ OMX, SFF:s och Sveriges Kommunikatörers årliga tävling "Bästa redovisningen".
Publicerad den 4 Oktober 2013

Priset delades ut på torsdagen vid Finforums konferens på IVA Konferenscenter i Stockholm.

Klöverns årsredovisning har korats som vinnare vid en jämförelse med samtliga bolag på börsens Mid Cap-lista. Juryns motivering för priset löd som följer: "Klövern ger i sin årsredovisning en allsidig genomgång av verksamheten, presentationen är grafiskt väl utformad, pedagogiskt genomförd och lätt att ta till sig för såväl småspararen som för en mer professionell användare. En årsredovisning utan egentliga svagheter och en värdig vinnare i denna klass."

- Klöverns årsredovisning 2012 är ett resultat av en kontinuerlig utveckling där målsättningen har varit att presentera relevant och korrekt information på ett smakligt sätt för att på så vis nå en större målgrupp. Många Klövern-medarbetare har varit involverade i arbetet med årsredovisningen och det känns väldigt roligt att få ett erkännande för denna laginsats, säger Klöverns vd Rutger Arnhult.

Tävlingen har hållits sedan 1965 med syftet att stimulera företagen att förbättra och utveckla sin externa information.

I de övriga kategorierna vann Swedbank (Large Cap) och DGC One (Small Cap).

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Rabatterna fortsätter minska på fastighetsbörsen

Lista De noterade fastighetsbolagen på de två största listorna har nu alla lämnat sina Q1-rapporter för 2024 och man kan konstatera att utefter substansvärdena som rapporterats så fortsätter rabatterna att sjunka och allt fler handlas till premie på börsen. Här presenterar Fastighetssverige en färsk lista uppdaterad efter rapportfloden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige