Image
Johan Knaust.
Johan Knaust. Bild: K2A

K2A senarelägger räntebetalningar på hybridobligationer

Bolag K2A senarelägger räntebetalningar på sina utstående hybridobligationer efter att bolaget, som tidigare meddelat, justerat villkor i utstående obligationer efter skriftliga förfaranden.
Publicerad den 14 Juni 2024

"Villkorsjusteringarna innebär bland annat att K2A inte får betala ränta avseende på bolagets utestående gröna hybridobligationer så länge MTN-Obligationerna är utestående", uppger K2A bland annat.

Därför har K2A på torsdagen meddelat innehavarna av bolagets hybridobligationer att de skjuter upp den räntebetalning som enligt villkoren förfaller till betalning den 21 juli 2024 "samt varje räntebetalning som förfaller till betalning därefter" fram till dess att bolaget meddelar att uppskjuten ränta ska betalas i enlighet med de villkor som K2A kommit överens om.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Grönt ljus för Humlegårdens storsatsning vid tunnelbanan

Bygg/Arkitektur 350 bostäder och en ny kontorsbyggnad på 20 000 kvadratmeter får tummen upp. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige