Image
Jörgen Lundgren, vd för Annehem Fastigheter.
Jörgen Lundgren, vd för Annehem Fastigheter. Bild: Annehem Fastigheter

Jörgen Lundgren får lämna Annehem

Bolag Styrelsen för Annehem Fastigheter har beslutat att inleda en process för att tillsätta en ny vd för bolaget. Bolagets nuvarande vd Jörgen Lundgren kommer att kvarstå som vd under en övergångsperiod om längst sex månader.
Publicerad den 8 Februari 2022

Styrelsen för Annehem Fastigheter har beslutat att inleda en process för att tillsätta en ny vd. Nuvarande vd Jörgen Lundgren har sagts upp då styrelsen och Jörgen Lundgren har olika syn på bolagets framtida strategi. Jörgen Lundgren kommer att vara kvar i rollen som vd under en övergångsperiod om längst sex månader. Processen för att rekrytera en permanent efterträdare påbörjas omedelbart, meddelar bolaget.
– Jag vill tacka Jörgen för hans insatser för bolaget. Han har med framgång lett Annehem Fastigheter genom Peabs utdelning av aktierna i bolaget och etablerat bolaget i den noterade miljön på Nasdaq Stockholm. Styrelsen har nu beslutat att öka exponeringen mot bostadsfastigheter, samtidigt som strategin för Annehem Fastigheter att expandera inom kontors-, samhälls-, och bostadsfastigheter kvarstår, säger Göran Grosskopf, styrelseordförande Annehem Fastigheter.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige