Image
Magnus Pettersson.
Magnus Pettersson. Bild: JLL

JLL expanderar och förstärker inom logistik

Bolag JLL expanderar inom Leasing och förstärker teamet med Magnus Pettersson som Head of Industrial and Logistics Leasing.
Publicerad den 18 April 2024

Magnus Pettersson tillträder som Head of Industrial and Logistics Leasing på JLL och utgår från Göteborgskontoret där han kommer jobba i nära samarbete med JLL:s transaktionsteam inriktat på logistik. Han har många års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Savills.
– Vi är glada att välkomna Magnus till JLL. Magnus kompetens förstärker vårt kunderbjudande ytterligare inom logistik, säger David Nilsson, Head of Leasing.
– JLL har en stark ställning inom logistiksegmentet, både i Sverige och internationellt. Jag ser fram emot att ansluta till teamet och bidra med mina kunskaper inom uthyrning, säger Magnus Pettersson.

Magnus Pettersson tillträder sin roll i augusti.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Wanngård (S): "The sky is not the limit"

Stockholm Så ser finansborgarrådet Karin Wanngård (S) i Stockholm på hur bostadsbyggandet ska kunna ta fart igen. Samtidigt erkänner hon att stadens egna mål på ett stort antal bostäder i stadens egna bolag är svåra att nå. – Vi är i en lyckosam situation i Stockholm, med privata fastighetsbolag som är välkapitaliserade, säger hon.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige