Image
Visionsbild av Handelsbankens nya kontor i Innerstan, Norrköping.
Visionsbild av Handelsbankens nya kontor i Innerstan, Norrköping. Bild: Lundbergs Fastigheter

ICA och Handelsbanken får nya lokaler i Lundbergs Fastigheters Innerstan

Uthyrning Utvecklingen och omvandlingen av Lundbergs Fastigheters citykvarter i Norrköping fortsätter och nu presenteras två nya satsningar i form av ICA och Handelsbanken. ICA, som redan finns med befintlig butik i galleria Spiralen, bygger ut och bygger om medan Handelsbanken flyttar sitt befintliga citykontor till nya lokaler.
Publicerad den 13 Juni 2024

Handelsbankens nya etablering har adressen Olai Kyrkogata 40 och består av ett helt våningsplan om närmare 750 kvadratmeter. Tillträde sker i april 2025.

– Det här känns fantastiskt roligt och spännande och vi ser verkligen fram emot att få bli en del av Innerstan. Tillgängligheten har länge varit en utmaning för oss men med flera stora parkeringar i kvarteren och nära till både kollektivtrafik och cykelbanor kommer det vara historia inom kort, säger Cicki Törnell, bankdirektör på Handelsbanken Norrköping.

Ica bygger om sin befintliga butik som funnits i huset ända sedan 1972. Butiksytan utökas med ca 50 procent och får en total yta om nästan 2 000 kvadratmeter. Butiken kommer ha öppet under hela ombyggnationen som planeras vara klar till våren 2025.

– Det känns såklart väldigt inspirerande och motiverande att få skapa nästa version av ICA Spiralen. Med den positiva utvecklingen som pågår i kvarteren blir förutsättningarna ännu bättre och jag ser fram emot att hälsa både stammisar och nya kunder välkomna till den nya butiken, säger Andreas Glaad, ICA-handlare.

i Innerstan finns totalt omkring 185 verksamhetslokaler fördelade på drygt 80 000 kvadratmeter kommersiell yta.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige