Image

Ica Fastigheter förstärker verksamheten för projektutveckling

Bolag Som ett led i Ica Fastigheters strategi att utveckla långsiktigt hållbara platser i urbana miljöer förstärks verksamheten inom projektutveckling med en ny chefsroll som tillträds av Fredrik Johansson.
Publicerad den 14 December 2017
Fredrik Johansson. Bild: Ica Fastigheter
Fredrik Johansson.

Fredrik Johansson som i dag arbetar som projektutvecklare inom Ica Fastigheter kommer i den nya rollen leda arbetet inom den växande avdelningen för projektutveckling.

– Vi är mycket glada över att Fredrik tackat ja till att leda vår satsning inom Projektutveckling. Fredriks entreprenörsanda, starka ledaregenskaper och fokus på hållbarhet är mycket viktiga egenskaper för att driva Ica Fastigheters stora och komplexa projekt in i framtiden, säger Catrine Axelsson, affärsområdeschef inom Ica Fastigheter.

Fredrik Johansson tillträder rollen som chef för projektutveckling den 15 december och inleder sitt uppdrag med att rekrytera ytterligare två nya projektutvecklare som förstärker den nya avdelningen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Prologis spår fyra starka trender för logistikfastigheter 2024

Sverige Researchchefen på Prologis, Eva van der Pluijm-Kok, säger att det finns ett antal faktorer som påverkar marknaden för logistikfastigheter inom en snar framtid. En trend vi kommer se är en minskning av nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige