Image
Johan Forsberg är ny projektutvecklingschef på I am Home.
Johan Forsberg är ny projektutvecklingschef på I am Home. Bild: I am Home

I am Home rekryterar ny projektutvecklingschef

Bolag I am Home befinner sig i starkt tillväxt och rekryterar Johan Forsberg som projektutvecklingschef.
Publicerad den 3 September 2021

I am Homes storsatsning har gjort att teamet växer. Nu rekryterar vi Johan Forsberg som projektutvecklingschef och med det stärker I am Home genomförandekraften ytterligare.
– Goda relationer och bra hyresbostadsprojekt för framtida förvaltning gör I am Home till en attraktiv partner. Samtidigt har vi lyckats väl med vår satsning på att förvärva mark och skapa projektmöjligheter, det gör att teamet växer. Jag är förväntansfull och trygg med att Johan ansluter till oss som projektutvecklingschef. Han har en lång och bred erfarenhet av att genomföra och säkerställa genomförandet. Han får nu uppgiften att bygga upp projektutvecklingsteamet ytterligare. Jag är också glad att Fredrik och Julia anslutit nu i sommar, det ger ett hungrigt och kompetent I am Home när vi siktar mot 1 000 lägenheter färdigställda per år, säger Terje Björsell, vd för I am Home.

– Riktigt kul att bli en del av I am Home som är ett ungt, växande och nytänkande bolag, säger Johan Forsberg, Projektutvecklingschef på I am Home.
Johan har tidigare arbetat som projektchef åt Midroc Properties, Tobin Properties samt Hifab.

Fredrik Wisborn, tidigare JLL, ansluter till transaktionsteamet och Julia Planting, tidigare Rosendals Fastigheter, som stärker upp ekonomi och administration.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige