Image

Hufvudstaden vill bygga löparbana på parkeringshus i centrala Stockholm

Bygg/Arkitektur Hufvudstaden vill utnyttja ytan som finns på parkeringshuset Parkaden på Norrmalm i centrala Stockholm. Detta för att kunna bygga en löparbana på taket, rapporterar Stockholm direkt.
Publicerad den 4 Januari 2017

Det stora parkeringshuset Parkaden i korsningen mellan Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan i Stockholm kan få en upprustning. Enligt Stockholm direkt har fastighetsägaren Hufvudstaden skickat in en ansökan om bygglov för en löparbana på taket till stadsbyggnadskontoret.

– Det här är bara ett förslag, det finns inga beslut. Vi återkommer gärna när det finns mer att berätta, säger Louise Kihlberg, marknadschef på Hufvudstaden, till Stockholm direkt.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige