Image
Cecilia Löwgren.
Cecilia Löwgren. Bild: ROC Properties

Hon blir CFO för ROC – rekryterar från Newsec

Karriär ROC Properties rekryterar Cecilia Löwgren som CFO med start 7 April.
Publicerad den 22 Mars 2022

Cecilia Löwgren är tidigare auktoriserad revisor med 15 års erfarenhet från revisionsbyrån PWC. De senaste sex åren har Cecilia fokuserat på fastigheter och ekonomisk förvaltning på Newsec Property Asset Management, senast i rollen som business area manager.

I samband med rekryteringen fortsätter ROC Properties den expansiva tillväxtplan som bolaget har satt. Cecilia Löwgrens erfarenhet och kompetens rörande fastigheter och compliance inom fastigheter och finansfrågor stärker den fortsatta tillväxtstrategin och målet att introducera ROC Properties på börsen.

Karl Persson, vd, ROC Properties:
– Det känns väldigt roligt att välkomna Cecilia, både som person och kompetensmässigt. Vi kommer nu att kunna fullfölja och accelerera vår tillväxtstrategi ytterligare.

Cecilia Löwgren, CFO, ROC Properties.
– Det ska bli fantastiskt roligt, fastigheter är en spännande bransch. Jag ser framemot att få vara med att driva och utveckla ROC Properties på sin resa mot börsen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige