Image
H&M kommer att öppna i Skärholmen Centrum.
H&M kommer att öppna i Skärholmen Centrum. Bild: Grosvenor

H&M nysatsar i Skärholmen Centrum

Uthyrning Skärholmen Centrum har tecknat avtal med H&M om etablering av en ny butik. Butiken får en yta på totalt 2 700 kvadratmeter och öppning beräknas ske under andra halvåret i år. Satsningen stärker Skärholmen Centrums roll som södra Stockholms stadskärna.
Publicerad den 26 April 2023

– H&Ms nysatsning i Skärholmen Centrum är en mycket viktig del av arbetet för att stärka platsen inom handel, service och arbete. Det gör Skärholmen Centrums utbud än mer attraktivt för boende och besökare med en relevant mix av samhällsservice, tjänster, nöjen, kultur, hälso- och sjukvård, handel och bostäder, säger Eva Enochsson, ansvarig hos fastighetsägaren Grosvenor.

Skärholmens stadsdelsområde är Stockholms mest expansiva område och under de kommande åren ska tusentals nya bostäder byggas, fler företag etablera verksamhet och en knutpunkt för kollektivtrafik och transport skapas.

– Vi uppgraderar fortsatt våra butiker i Sverige genom att erbjuda flera nya digitala lösningar. I det här fallet kommer kunderna i Skärholmen snart att ha tillgång till bland annat Budbee-skåp för att kunna hämta ut sina beställningar samt självskanningskassor för en snabbare check-out. Det är ett steg framåt i vårt arbete med att fortsatt investera i våra fysiska butiker, säger Dirk Roennefahrt, Sales Manager Sverige & Finland på H&M.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige