Image
Willys ser ett ökande behov av lågprishandel.
Willys ser ett ökande behov av lågprishandel. Bild: Willys

Här öppnar sjätte Willysbutiken i kommunen

Uthyrning Willys fortsätter att växa och öppnar en sjätte butik i Uppsala. Planerad öppning är våren 2026. Den nya butiken i Uppsala kommer att ligga i Boländerna, Sveriges femte största externhandelsplats, med bland annat Ikea och Systembolaget i området.
Publicerad den 9 Oktober 2024

Det blir den sjätte Willysbutiken i kommunen, där det sedan tidigare också finns två Willysbutiker i centrala Uppsala samt i Gottsunda, Stenhagen och Gränby. Den nya butiken i Boländerna får en yta på drygt 3 200 kvadratmeter och blir en fullskalig Willys enligt Willys allra senaste butikskoncept. Kunderna kommer också att erbjudas lättillgänglig och tydligt exponerad e-handel.

Den nybyggda fastigheten där butiken kommer att ligga ägs av Svenska Handelsfastigheter. Butiken kommer att ligga intill Tycho Hedéns väg – livsnerven som sträcker sig genom östra Uppsala – och ha två infarter, varav en i södergående riktning från Tycho Hedéns väg. Intill den nya Willysbutiken kommer det att finnas det gott om parkeringar i markplan, och butiken nås även enkelt via kollektivtrafik i form av buss eller via cykel.
– Uppsala är under de senaste åren en av de snabbast växande kommunerna i landet, och Boländerna är ett väldigt spännande område, säger Heinz Möller, etableringschef på Willys.
– Vi är glada över att kunna öppna ännu en butik som stärker vår position i området och ser fram emot att möta våra nya kunder i Uppsala, säger Heinz Möller.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Inför läslovet – här är vd:arnas boktips

Sverige Sedan 2016 är den gamla höstlovet i skolan fått ny skrud som läslovet, för att främja läsning bland barn och unga under lovet. När läslovet nu står för dörren har Fastighetssverige frågat vd:arna för en rad av branschens största bolag vad de läser och vilka böcker de vill rekommendera andra. Här är vd:arnas bokrekommendationer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige