Image

Han blir ny CFO på Kungsleden

Karriär Kungsleden anställer Magnus Jacobson som ny CFO. Han har mer än 30 års erfarenhet i ledande befattningar inom ekonomi-/finansområdet och har tidigare varit CFO på Norrporten och dessförinnan CFO på Hufvudstaden.
Publicerad den 16 April 2018
Magnus Jacobson. Bild: Kungsleden
Magnus Jacobson.

– Magnus har en gedigen erfarenhet av ekonomistyrning, finansiering och IR-frågor i fastighetsbranschen, han har en lång erfarenhet som ledare och ett stort fastighetskunnande. Magnus blir medlem i Kungsledens företagsledning och ska tillföra ett ekonomiskt och finansiellt perspektiv på hela vår affär. Magnus ska tillsammans med mig och ledningen aktivt medverka till bolagets utveckling och måluppfyllelse på kort och lång sikt och med maximalt värdeskapande för våra aktieägare som mål, säger Biljana Pehrsson, vd för Kungsleden.

Tjänsten tillträds 1 juni 2018. Kungsledens nuvarande CFO, Anders Kvist, har som meddelades den 22 februari valt att lämna bolaget på egen begäran. Han kvarstår dock som vice vd och CFO till den 13 juli.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige