Image

Gunnar Mässing blir ordförande för Scheiwiller Svensson

Bolag Gunnar Mässing, tidigare vd för Kista Galleria och NK Cityfastigheter, blir ny styrelseordförande för Scheiwiller Svensson Arkitektkontor.
Publicerad den 11 September 2014
Gunnar Mässing. Bild: Scheiwiller Svensson
Gunnar Mässing.

Samtidigt får företaget en andra extern styrelseledamot i entreprenören Stefan Ytterborn, grundare av det internationella varumärket POC och tidigare talesperson för Svensk design.

Avgående styrelseordförande Sophia Mattsson-Linnala lämnar sitt uppdrag i och med att hon tillträtt en ny tjänst, som vd för Huge.

Den nya styrelsen valdes på onsdagen och Ari Leinonen, vd på Scheiwiller Svensson, är glad över att utnämningarna nu är klara:

- Vi är väldigt nöjda med att Gunnar Mässing har accepterat rollen som styrelseordförande. Han har precis den stora erfarenhet av entreprenörskap och kompetens som stärker oss inför framtiden. Det är exakt i linje med den fortsatta riktning vi tänker oss för företaget, säger han.

- Scheiwiller Svensson arkitektkontor har idag medarbetare med stor kompetens och bred erfarenhet som under året har skapat en offensiv affärsplan för bolagets framtid. Jag ser fram mot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling. Det ska bli ett spännande och inspirerande uppdrag, säger Gunnar Mässing, ny styrelseordförande för Scheiwiller Svensson Arkitektkontor.

Stefan Ytterborn kommer också finnas med i styrelsen som ledamot.

- Han har varit ett språkrör för svensk design under många år, och kan konsten att kombinera god, funktionell design med affärsmannaskap. Det är en kompetens som vi ser som mycket positiv i styrelsen, säger Ari Leinonen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige