Image
Christer Södeliden, vd på Pulsen Fastigheter, intervjuas om framtidsplanerna i Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober.
Christer Södeliden, vd på Pulsen Fastigheter, intervjuas om framtidsplanerna i Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober. Bild: Pulsen

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Södeliden om Pulsens framtidsplaner

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om exakt en vecka, onsdag den 5 oktober, arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen möter vi det lokala storbolaget Pulsen Fastigheters vd Christer Södeliden i en intervju om karriären och Borås-planerna.
Publicerad den 28 September 2022

Med mer än 100 000 kvadratmeter kommersiella lokaler och bostäder i portföljen är familjeägda Pulsen Fastigheter en av Borås största fastighetsägare. Med rötter tillbaka till 70-talet driver man i dag ett av stadens modernaste utvecklingsprojekt, Digital Distrikt. I bolagets roder håller sedan 2017 Christer Södeliden – vem är han och hur ser hans planer för bolaget ut framåt; vad väntar härnäst? Svaren får du på Branschens mötesplats i Borås. Det är på Borås Konsert & Kongress den 5 oktober du skaffar dig full koll på läget samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Anmäl dig här.

Utnyttja mängdrabatten och anmäl tre men betala endast för två! Ange "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.
Anmälan stänger i övermorgon på fredag.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Näringslivsenheten i Borås stad.
Partners är Wästbygg, Panattoni, Borås Energi & Miljö och Gajd Arkitekter – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partner:

Mer från Fastighetssverige