Image
Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stadsarkitekten presenterar framtidsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat lyssna till stadens stadsarkitekt Richard Mattsson som presenterar framtidsplanerna för Borås.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Mariette Hilmersson, vd för Willhem, intervjuas om vd-rollen och Boråsplanerna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Hilmersson om vd-uppdraget och Boråsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat möta Willhems vd Mariette Hilmersson i en intervju om planerna i Sjuhärad och vd-rollen.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
I dag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås som går av stapeln på tisdag på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Idag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nu på tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Säkra din plats nu – anmälan stänger idag onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Persson Carlsson, Christer Södeliden, Christina Heikel och Kerstin Hermansson diskuterar framtidens Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa tisdag. Säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stadens viktigaste framtidsfrågor diskuteras

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat höra stadens tunga politiker och företrädare för fastighetsbranschen samt näringslivet diskutera de viktigaste framtidsfrågorna för Borås.
Säkra din plats i dag – anmälan stänger imorgon onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så här ska framtidens Borås se ut

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat höra och se hur framtidens Borås ska se ut. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Lisa Lagerén pratar om läget för handeln och cityhandelns framtid på Fastighetsmarknadsdagen Borås om två veckor, den 30 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så ska trenden för cityhandeln vändas

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om knappt två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om läget för handelssektorn i allmänhet och cityhandeln i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Christian Wictorin pratar om digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om digitaliseringen i sektorn i allmänhet och 5G-utvecklingen i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Du hör Rahel Belatchew på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj. Hon ställer sig frågan hur vi ställer om en hel bransch till att bli mer hållbar.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stjärnarkitekten om klimat-utmaningarna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen möter du den välkända arkitekten Rahel Belatchew i ett högintressant föredrag om vilken roll branschen har i att vända klimatutvecklingen.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Du möter Johan Damne i en öppenhjärtig intervju på Branschens mötesplats i Borås den 30 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Damne om karriären, marknadsläget och framtidsutsikterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås. I en av programpunkterna får vi möta fastighetsprofilen Johan Damne i en öppenhjärtig intervju om karriären, marknadsläget och framtidsutsikterna. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Marcus Widén, Joakim Hedin, Aila Hirvonen Bremefors, Martin Fritzell och Mattias Andersson står för en rad tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Analyserna som ger dig full koll på nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll på omvärlden, det finansiella läget och investeringshorisonten. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Persson Carlsson, Kerstin Hermansson, Ove Lillestöl och Ulf Olsson möts i ett samtal om Borås framtid på Branschens mötesplats i Borås nu på onsdag. Anmälan stänger i dag fredag!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Tung panel om stadens framtid – anmälan stänger idag

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nu på onsdag den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en namnkunnig panel som diskuterar framtiden för staden Borås. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Christer Södeliden, vd på Pulsen Fastigheter, intervjuas om framtidsplanerna i Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Södeliden om Pulsens framtidsplaner

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om exakt en vecka, onsdag den 5 oktober, arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen möter vi det lokala storbolaget Pulsen Fastigheters vd Christer Södeliden i en intervju om karriären och Borås-planerna.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Fredrik Jagersjö Rosell, vd för logistikjätten Panattoni i Sverige, möter du i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Panattonis vd om planerna i Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen möter vi logistikgiganten Panattonis svenska vd, Fredrik Jagersjö Rosell, i en intervju om planerna i Sverige i allmänhet och Borås i synnerhet.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Adam Ekdahl, Eva Öhlund och Fredrik Nygren utgör panelen som diskuterar framtiden för Borås som fastighetsstad på Branschens mötesplats i Borås den 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås – framtidsutsikterna för fastighetsstaden Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en kunnig panel som analyserar framtidsutsikterna för fastighetsstaden Borås samt går igenom läget för marknadens alla segment.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Henrik Roderhult, Luis Gemzell och Ulrika Carlsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås – koll på läget i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på det makroekonomiska läget såväl som på läget i marknadens alla segment.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
I morgon fredag stänger anmälan till nästa torsdags mötesplats Fastighetsmarknadsdagen Borås – säkra din plats nu för att ta del av analyser, inspiration och nya kontakter!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: I morgon stänger anmälan – säkra din plats nu

Fastighetsmarknadsdagen Borås Vid midnatt i morgon fredag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Borås – säkra din plats nu för att delta på nästa torsdags event på Borås Kongress.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anders Johansson, vd på Fortinova, Patrik Ivarson, vd på Järngrinden och Patrik Hjert, kund-/uthyrningsansvarig på Cernera medverkar i ett panelsamtal på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa torsdag den 7 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fastighetsläget post Corona

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa torsdag – den 7 oktober – är det dags för Branschens mötesplats i Borås. Där kommer du, bland mycket annat, få höra om hur den postpandemiska fastighetsvardagen är. Missa inte din plats, anmälan stänger nu på fredag den 1 oktober!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Michael Berglin, vd Serneke.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Intervju med Boråssonen och Serneke-vd:n Michael Berglin

Fastighetsmarknadsdagen Borås På torsdag om två veckor – 7 oktober – är det dags för Branschens mötesplats i Borås. Där möter du bland annat Sernekes vd Michael Berglin vars hjärta klappar extra hårt för Borås. Missa inte din plats, anmälan stänger nästa fredag den 1 oktober!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Fredrik Löfgren och Jeff Pertot pratar om robotar och AI i framtidens fastighetsförvaltning på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: AI och robotar i framtidens förvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 7 oktober är det dags för nästa upplaga av Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. En av punkterna kommer handla om AI och robotar i framtidens fastighetsförvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson, Christer Södeliden och Gunilla Grahn Hinnfors pratar om Viskans Park och Digitalt Distrikt – projekten som gör staden Borås unik – på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Projekten som gör Borås unikt

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 7 oktober är det dags för Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. En av punkterna under dagen handlar om Viskans park och Digitalt Distrikt – projekten som gör Borås unikt.