Image
Åsa Qvist Ek, näringslivschef i Marks kommun, Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, i Svenljunga kommun och Morgan Fihn, näringslivschef i Fokus Herrljunga diskuterar attraktiviteten för Sjuhäradskommunerna i tuffare tider.
Åsa Qvist Ek, näringslivschef i Marks kommun, Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, i Svenljunga kommun och Morgan Fihn, näringslivschef i Fokus Herrljunga diskuterar attraktiviteten för Sjuhäradskommunerna i tuffare tider.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Sjuhäradskommunerna – attraktivare i tuffare tider?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om en knapp vecka, nästa onsdag den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får bland mycket annat möta tre företrädare för tre Sjuhäradskommuner i ett samtal om attraktiviteten och framtidsutsikterna. Anmälan stänger i morgon fredag, säkra din plats i dag!
Publicerad den 23 Maj 2024

I svåra tider har allt fler svårare att finansiera sitt boende – särskilt gäller detta på de större orterna. Det kombinerat med pågående konflikter i städerna gör att familjer i allt större utsträckning kan blicka mot landsbygden igen. Märks ett större intresse för att flytta ut från de största städerna och hur ser näringslivsklimatet ut där? Hör representanter från några av Sjuhärads kommuner om vilka utmaningar, ekonomiska och bostadspolitiska, som finns framåt:
Åsa Qvist Ek, näringslivschef, Marks kommun
Morgan Fihn, näringslivschef, Fokus Herrljunga
Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, Svenljunga kommun
Missa inte Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 29 maj, anmälan stänger i morgon fredag!
Säkra din plats här.
Mängdrabatt: Gå tre betala för två. Ange koden "tre för två" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Moderator är rutinerade, kunniga och proffsiga Erik Blix.

Läs mer om honom och de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är en heldag fylld med analys, inspiration och nätverkande. Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.
Efter själva seminariet följer också ett stort branschmingel som ingår för alla besökare.

Se hela programmet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Borås Stad.

Partnerföretag är: Cernera och Borås Energi & Miljö, läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partner:


Mer från Fastighetssverige