Image
Swedbanks chefsekonom Mattias Persson och Rasmus Siklander från Savills står för två tunga analyser som inledning på årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås.
Swedbanks chefsekonom Mattias Persson och Rasmus Siklander från Savills står för två tunga analyser som inledning på årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Dagen inleds med två tunga analyspass där vi får verktygen för att fatta kloka affärsbeslut nu och framåt.
Publicerad den 16 April 2024

Första programpunkten är Analys – det makroekonomiska läget
Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet.
Hur är det dagsfärska makroläget i dag – lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör här och nu?
Talare här är Mattias Persson, chefekonom på Swedbank.

Därefter följer Analys: Fastighetsmarknaden nationellt och regionalt
Rubrikerna om fastighetsmarknaden har varit många. Börsfrossa, nya förutsättningar för finansiering och nedjusterade fastighetsvärden har präglat marknaden. Här bjuds det på en inblick över läget på den svenska fastighetsmarknaden i dag, är köpfesten definitivt över eller kommer vi bara rent av få se nya strukturaffärer på transaktionsmarknaden framöver?
Här är det Rasmus Siklander, fastighetsvärderare på Savills som håller i föredraget.

Säkra din plats här.
Mängdrabatt: Gå tre betala för två. Ange koden "tre för två" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Moderator är rutinerade, kunniga och proffsiga Erik Blix.

Läs mer om honom och de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är en heldag fylld med analys, inspiration och nätverkande. Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.
Efter själva seminariet följer också ett stort branschmingel som ingår för alla besökare.

Se hela programmet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Borås Stad.

Partnerföretag är: Borås Energi & Miljö, läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:https://fastighetssverige.se/

Partner:


Mer från Fastighetssverige