Image
Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska, Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter och Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad möts i ett panelsamtal om investeringsläget i Boråsregionen den 29 maj.
Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska, Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter och Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad möts i ett panelsamtal om investeringsläget i Boråsregionen den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Investeringsläge och affärsmöjligheter i Sjuhäradsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en kunnig panel som resonerar kring affärsmöjligheter och investeringsläget i Sjuhäradsregionen.
Publicerad den 25 April 2024

Många och stora investeringar har gjorts på Borås fastighetsmarknad de senaste åren. Blir det lugnare nu med ett höjt ränteläge och andra utmaningar att hantera i form av bland annat höjda kostnader och inställda projekt i jämförbara städer? Var finns behoven? Lokala aktörer diskuterar investeringsläget i Sjuhärad på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj på Borås Kongress.
Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter
Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska
Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad

Säkra din plats här.
Mängdrabatt: Gå tre betala för två. Ange koden "tre för två" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Moderator är rutinerade, kunniga och proffsiga Erik Blix.

Läs mer om honom och de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är en heldag fylld med analys, inspiration och nätverkande. Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.
Efter själva seminariet följer också ett stort branschmingel som ingår för alla besökare.

Se hela programmet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News i samarbete med Borås Stad.

Partnerföretag är: Borås Energi & Miljö, läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2024

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 29 maj 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 5495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:



https://fastighetssverige.se/





Partner:


Mer från Fastighetssverige