Image
Carola Russmark, ny vd för Fastighetsmäklarförbundet.
Carola Russmark, ny vd för Fastighetsmäklarförbundet. Bild: Fastighetsmäklarförbundet

Fastighetsmäklarförbundets nya vd heter Carola Russmark

Bostäder Carola Russmark är Fastighetsmäklarförbundets nya vd sedan 2 januari 2024. Hon kommer närmast från en position som vd på ­­­Alexander White Fastighetsmäkleri.
Publicerad den 8 Januari 2024

Carola Russmark har över 15 års erfarenhet inom fastighetssektorn och många år som fastighetsmäklare i ryggen. Hon menar att det är särskilt tuffa utmaningar som mäklarkåren står inför idag.

– Fastighetsmäklarförbundet kommer att arbeta proaktivt för att förbättra förhållandena för alla fastighetsmäklare i branschen. Vi kommer att kämpa för ökad förståelse, rättvisa regler och stödja mäklarna genom en tid av förändring. Jag ser fram emot ett nytt år där vi tillsammans kan frambringa lite upprättelse och ta revansch för mäklarkåren, säger Carola Russmark.

Russmark, som innan årsskiftet var vd på ­­­Alexander White Fastighetsmäkleri i Stockholm, vill från sin nya position se över hur rättvisa och effektiva de nya regelverken är samt hur väl fyller sitt syfte. Russmark betonar också vikten av att fortsatt driva ett konstruktivt samarbete med FMI om penningtvätt och indirekt nettoskuldsättning och hur FMF ska förbli mäklarkårens förlängda röst i dessa frågor.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige