Image

Fasticon rekryterar i Stockholm och Malmö

KARRIäR Konsultföretaget Fasticon genomför strategiska förstärkningar i Stockholm och i Södra Sverige när Anna Rang och Christian Olsson blir konsulter i Stockholm och i Malmö.
Publicerad den 26 Februari 2010

Anna Rang kommer närmast från en tjänst som Affärsutvecklare på Dalkia Facilities Management AB där hon tidigare även varit Inköpschef. Anna har lång bred erfarenhet från upphandlings-/inköpsverksamhet, Aff och affärsutveckling. Anna kommer att förstärka konsultteamet i Stockholm, ett team som opererar över hela landet.

Christian Olsson kommer närmast från en tjänst som Upphandlingskonsult på Kommunupphandling Syd AB. Christian är jurist med särskild inriktning på LOU och upphandlingsrättsliga frågor och har tidigare arbetat hos RegionFastigheter i Skåne och på Fastighetskontoret i Malmö.

- Anna och Christian tillträder sina tjänster i mars i vårt upphandlingsteam och kommer ytterligare att stärka vårt breda utbud av tjänster med fokus på att öka lönsamheten för våra kunder, säger Jahn Wahlbäck, vd och partner i Fasticon AB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige