Image
Bolagsverket.
Bolagsverket. Bild: Bolagsverket

Fastator begär anstånd för rekrytering av revisor

Bolag "Formalia och slutliga villkor" återstår innan ny revisor kan presenteras – Fastator begär anstånd hos Bolagsverket.
Publicerad den 9 Augusti 2024
Svante Bengtsson, vd, Fastator. Bild: Fastator
Svante Bengtsson, vd, Fastator.

Fastator har sedan årsstämman den 16 juni arbetat vidare med att tillsätta revisorsposten som efter årsstämman var vakant. Samtidigt har Fastator arbetat intensivt med att skapa bättre förutsättningar för bolagets fortsatta utveckling.

Efter den principöverenskommelse som den 5 juli träffades med obligationsinvesterare i Fastator och Point samt tillträde av ny huvudägare enligt pressmeddelande den 12 juli har förutsättningarna förbättrats väsentligt. Fastator har nu nått en överenskommelse med en välrenommerad revisionsbyrå om att ta revisorsuppdraget så snart all formalia och de slutliga villkoren för de nya obligationslånen är godkända av samtliga parter samt villkorad tillträdet av den nya huvudägaren.

I avvaktan på det kommer Fastator under torsdagen att begära ytterligare anstånd hos Bolagsverket med att registrera revisor.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bonava: "Joint ventures kommer bli betydligt fler"

Bostäder Antalet samarbeten och joint ventures kommer stadigt att öka spår regionchefen Carmtih Mårtensson på Bonava. Under torsdagen kunde de berätta om deras första sådana med Obos. Redan nästa år ska de gemensamt ta sig an att bygga 200 bostäder i den framväxande stadsdelen Södra Änggården i Göteborg. Men att bygga i staden är långt ifrån optimalt menar han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige