Image
Skärmavbild 2023-11-03 kl. 08.10.29
Skärmavbild 2023-11-03 kl. 08.10.29 Bild: Fabege

Fabege behåller Skolverket på minskad yta

Uthyrning Fabege har tecknat ett nytt hyresavtal med Skolverket i Solna Business Park som omfattar nästan 11 000 kvadratmeter, vilket är en minskning med cirka 2000 kvadratmeter. Avtalet innebär att Skolverket sitter kvar med sin verksamhet i fastigheten Fräsaren 12 på Svetsarvägen 16.
Publicerad den 3 November 2023

Det nya hyresavtalet träder i kraft den 1 oktober 2024 och löper i sex år. Hyresvärdet uppgår till drygt 36 miljoner kronor per år vilket minskar nettouthyrningen med 14 miljoner kronor.

– Vi är glada över att Skolverket väljer att sitta kvar hos oss efter att de utvärderat ett stort antal andra lokalalternativ. Det vittnar om Solna Business Parks starka attraktionskraft genom mixen av företag, myndigheter och service liksom värdet av närheten till allmänna kommunikationer, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef på Fabege.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserien del 4: Från ruinens brant till lyckad rekonstruktion

Bolag Ett turbulent år. Så kan man sammanfatta året mellan 2019 till 2020 för Real Holding. Men de lyckades vända på skutan trots att rekonstruktionen tog mer än ett år att genomföra. Det läser du här mer om i Fastighetssveriges fjärde del i artikelserien om konkurser och rekonstruktioner vi minns.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige