Image
Elgigantens nya varuhus i Skellefteå är ungefär dubbelt så stort som det gamla.
Elgigantens nya varuhus i Skellefteå är ungefär dubbelt så stort som det gamla. Bild: Elgiganten

Elgiganten inviger varuhus i Skellefteå

Uthyrning Elgiganten inviger nu det nya varuhuset i Skellefteå som flyttat till Solbacken handelsområde. Butiken är ungefär dubbelt så stor som bolagets tidigare varuhus och invigningen sker den 31 mars.
Publicerad den 31 Mars 2023

Varuhuset blir nästintill dubbelt så stort och går från 995 kvm till 1762 kvm. I och med flytten etableras det senaste butikskoncptet som varuhuskedjan byggt upp i många varuhus de senaste åren. Det innebär skandinavisk butiksinredning samt dedikerade avdelningar för Elgigantens stora satsningsområden; kök och gaming.

– Vi är stolta att äntligen få öppna vårt nya fina varuhus. Solbacken är en attraktiv handelsplats med en välkomnande atmosfär och har varit en efterlängtad flytt för oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda personlig service men med ett ännu större och bättre utbud av produkter och tjänster, säger Anton Olsson, varuhuschef på Elgiganten Skellefteå.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ola Serneke efter accepten: "Frågorna om Doxa har varit många"

Transaktioner Under måndagen färdigställdes det bud som nu gjort att Doxa har tagit över mer än 90 procent av Serneke Group. Ola Serneke säger till Fastighetssverige att det ska bli kul att komma in i ett nytt och större sammanhang.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige