Image
Bild: Eklandia

Eklandia hyr ut 13 000 kvadratmeter logistik

Uthyrning Eklandia hyr ut en logistiklokal om 13 000 kvadratmeter till JMM Transportteknik på Transportgatan 17 i Bäckebol på Hisingen.
Publicerad den 23 Augusti 2012
Transportgatan 17. Bild: Eklandia. Bild: Eklandia
Transportgatan 17. Bild: Eklandia.

Lokalen är en del av en större fastighet om 22 700 kvadratmeter. Eklandia förvärvade fastigheten år 2009 av Schenker Property Sweden som hyrde den i sin helhet till och med mars i år och nu är merparten av fastigheten uthyrd igen. Den första uthyrningen i fastigheten var till Servistik Logistics som tecknade avtal avseende en lokal om 4 900 kvadratmeter.

– Eklandias lokal stämde väl överens med de kriterier vi hade satt upp för vår etablering i Göteborg. Vi eftersökte en lokal med läge norr om Göteborg och med god tillgänglighet. Vi har nu alla förutsättningar på plats för att kunna utföra vårt åtagande gentemot vår uppdragsgivare, säger Tomas Andersson, vd vid JMM Transportteknik AB.

– Vi är mycket glada över att JMM Transportteknik valt Eklandia som hyresvärd. Med tre stora uthyrningar (JMM, Mercante och Servistik) under året befäster vi vår ställning som en av de större fastighetsägarna inom logistik på Hisingen, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastighets AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige