Image

DTZ hyr ut glashuset Väpnaren i Jakobsberg

UTHYRNING DTZ hyr ut glashuset Väpnaren i Jakobsberg till Banverket, Samhall och Xtravaganza.
Publicerad den 18 Juni 2008

Glashuset Väpnaren är beläget vid Ynglingavägen intill Jakobsbergs Centrum och pendeltågsstationen. DTZ har här hyrt ut lokaler till Banverket, Samhall och Xtravaganza.

Plan fem har hyrts ut till Banverkets kontor för utbyggnad av Mälarbanan mellan Barkarby och Kallhäll. Banverket flyttar in i sina 647 kvadratmeter nya lokaler den 1 oktober i år. Samhall flyttade in i fastigheten tidigare i år och efter sommaren kommer Xtravaganza, ett företag inom viktminskning, att flytta in.

I samband med att Schering Nordiska blev uppköpta av Bayer och flyttade verksamheten till Frösunda, blev cirka 1 800 kvadratmeter kontor ledigt. DTZ Office Agency fick uppdraget att hyra ut dessa lokaler och nu finns endast en lokal om 70 kvadratmeter kvar att hyra ut.

Fastigheten är totalt om cirka 5 000 kvadratmeter med sju våningar som består av butiker, kontor och ett gym. Fastighetsägare är Riddersvik Fastigheter AB.

- Vi känner till huset väl då vi tidigare haft både uthyrnings- och försäljningsuppdrag i fastigheten, säger Monika Sundin vid Office Agency på DTZ.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Castellum blir nettoinvesterare framöver om vd:n får välja

Bolag Under tisdagen var det dags för Castellum, med vd Joacim Sjöberg i spetsen, att redovisa hur bolaget presterat under första halvåret. Man är inte klar med försäljningar, samtidigt som det börjar bli dags att öppna plånboken. Inte minst då uthyrningarna behöver skjuts.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige