Image
Bild: Istock

Det var Fastighetssveriges läsare mest nyfikna på 2023

Sverige Karriärer som tar vändningar, bolag i turbulens och vad vd:arna hade i plånböckerna – det är några av de ämnen som Fastighetssveriges läsare velat veta mer om under 2023.
Publicerad den 5 Januari 2024

Året 2023 präglades av fastighetsutvecklande bolag som hade det kämpigt. Det märktes bland annat i att Skanska i slutet av året fick lägga ett varsel i Göteborg och region Norr. Även NCC tampades med att få sålt flera av deras stora prestigeprojekt.

Oscar Properties hade en stormig start på året och kreditexperterna spekulerade om en möjlig kollaps för SBB.

Flera personer hade anledning att förnya meritlistan och uppdatera Linkedin. En av dem var Michael Berglin som lämnade som Sernekes vd efter Doxa-affären. Sen valde profiler från Castellum, SBB och Colliers att testa sina vingar.

Nu när ett nytt år börjat ska bolagen knåpa ihop sina årsredovisningar och framåt vårkanten kan du som läsare återigen ta del av vad vd:arna har på fickan.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Hållbarhetschefen: "Vi kan inte lagstifta engagemang"

Bolag Det är frivilligheten som gör platssamverkan lyckad. Det menar Mia Häggström, hållbarhetschef på Fabege. Just nu pågår en statlig utredning för en lagstiftning som undersöker frågan om att göra platssamverkan obligatoriskt för att öka tryggheten i den byggda miljön och arbeta brottsförebyggande. – Risken är att det blir ineffektivt och dyrt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige