Image
Hifi Klubben öppnar i Sisjön.
Hifi Klubben öppnar i Sisjön. Bild: Croisette

Croisette hyr ut åt Gulins

Uthyrning Croisette hyr ut butikslokal till Hifi Klubben på tioårigt avtal i Sisjön åt Gulins Fastigheter.
Publicerad den 3 November 2022

Lokalen är en butikslokal på 387 kvadratmeter och nu pågår arbetet för fullt med att anpassa och färdigställa lokalen efter HiFi Klubbens verksamhet. I lokalen vill man frambringa en bra känsla som andas kvalité och här kommer det finnas ett brett urval av stereo- och hemmabiolösningar. Med fler än 95 fysiska butiker i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Nederländerna, plus fem nationella webbutiker är HiFi Klubben Europas i särklass största specialkedja inom högkvalitativ HiFi. Inflyttning beräknas i början av 2023.
– I vår strävan att vara relevanta för kund är vi glada att vi funnit denna möjlighet att etablera oss i Sisjön. Nu får vi möjligheten att visa våra produkter inom ljud & bild i en inspirerande miljö och i ett uppdaterat butikskoncept som erbjuder stora ljudupplevelser på hela 387 kvadratmeter. Med Sisjöns utveckling senaste åren och framtidsplaner som finns för området ser vi denna etablering långsiktig och strategiskt viktig för oss på HiFi klubben. Tack till Croisette och Gulins fastigheter att det nu blir verklighet, säger Magnus Larsson, Country Manager Sverige, Hi Fi Klubben.
– Vi på Gulins Fastigheter är mycket glada över att ha tecknat avtal med HiFi-klubben, ett välkommet tillskott i Sisjön, säger Anders Ringström, vd för Gulins Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Återvändandet till kontoren efter pandemin: "Sverige sticker ut"

Ekonomi/Finansiering Fastighetsrådgivaren Carousel presenterade nyligen sin marknadsrapport för tredje kvartalet. I rapporten analyserar man bland annat den svenska och nordiska marknaden för kontor och kommersiella fastigheter. Fastighetssverige har intervjuat bolagets partner och grundare, Ma Te, och bett honom ge sin syn på framtidsutsikterna för vår fastighetsmarknad och om det makroekonomiska läget i Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige