Image

Corem hyr ut 9 000 kvadratmeter

Uthyrning Corem har tecknat nytt hyresavtal med e-handelsföretaget Outnorth i fastigheten Lådan 1 i Växjö. Avtalet löper om totalt sex år och omfattar 9 000 kvadratmeter, varav 800 kvadratmeter är kontor.
Publicerad den 27 November 2013
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Outnorth.se är en av landets ledande e-handelsaktörer när det gäller friluftsartiklar.

Totalt har Corem hyrt ut cirka 13 000 kvadratmeter i Växjö under november.

Fastigheten har tidigare varit regionlager för Coop och har funktionella ytor som möjliggör många olika lokallösningar.

- Detta är vår andra uthyrning i fastigheten under senaste månaden. Vi har lagt mycket kraft på att analysera hyresmarknaden i Växjö och söka upp potentiella hyresgäster vilket har gett positiva resultat. Våra fastigheter i Växjö har flexibla ytor och kontor som enkelt möter dagens efterfrågade standard. Med Outnorth som hyresgäst tar vi ytterligare en marknadsdel bland e-handelsföretagen, vi välkomnar Outnorth och ser fram emot samarbetet, säger Eva Landén, vd på Corem.

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige