Image
Convendum i Umami Park i Sundbyberg.
Convendum i Umami Park i Sundbyberg. Bild: Convendum

Convendum har etablerat sig i Stockholms nya stadsdel

Uthyrning Under sommaren 2022 öppnade Convendum upp ett nytt Coworking space i Stockholmsregionens nya dynamiska område, Umami Park i Sundbyberg. Sundbyberg har ett brett näringsliv och är en attraktiv etableringsort med över 4000 företag. Under hösten 2023 etablerar Convendum ett andra Coworking space i Sundbyberg centrum.
Publicerad den 9 November 2022

– Det är roligt och spännande att växa innanför tullarna men vi har länge sett fram emot att nu även kunna erbjuda Coworking utanför tullarna som vi nu har gjort i samband med öppningen i Sundbyberg, säger Oscar Limbäck, COO på Convendum.

Convendum erbjuder 5 000 kvadratmeter kontor, konferens och lounge, fördelat på tre våningsplan i Wallenstams fastighet som är beläget i Umami Parks centralkvarter.

— Vi är väldigt glada över att välkomna Convendum till Umami Park som är ett av våra större utvecklingsprojekt. Sundbyberg är ett område med stark attraktionskraft och utveckling, säger Mathias Aronsson, Vice VD för Wallenstam och Regionchef för Stockholm/Uppsala.

Under hösten 2023 etablerar Convendum ett andra Coworking space i ett av Sundbybergs centrums mest ikoniska hus, Koppartråden. Det kommer att finnas kontorslösningar och öppna arbetsytor för coworking på ca 4 000 kvm fördelat på två stora våningsplan.

Efterfrågan på Convendums attraktiva premiumkontor i centrala affärsdistrikt fortsätter att öka. Enligt Yta.se:s årliga rapport är Convendum marknadsledande som står för hälften av alla nyöppningar i Stockholm. Antal medlemmar och medlemsföretag fortsätter att växa i stadig takt.

- Att vi har lyckats växa så pass mycket de senaste åren och att efterfrågan fortsätter att öka är ett kvitto på att vi har en produkt som också kan tillgodose behov utöver den faktiska arbetsplatsen, säger Oscar Limbäck, COO på Convendum.

Under 2023 öppnar Convendum sex nya enheter på Löfströms Allé 6, Brahegatan 10, Birger Jarlsgatan 57, Sveavägen 38 och Drottninggatan 29 i Stockholm och på Stampgatan 12 i Göteborg

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Roger Akelius: "Leiv behövs hos SBB"

Bolag För Fastighetssverige kommenterar Akelius grundare Roger Akelius fredagens stora bomb i fastighetsbranschen – att Ilija Batljan avgår som vd för SBB och ersätts av Akelius CFO Leiv Synnes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige