Image
Vy över Kvarteret Johanna.
Vy över Kvarteret Johanna. Bild: General Architecture

Censor flyttar till Hufvudstadens Kvarteret Johanna

Uthyrning Hufvudstaden har tecknat hyresavtal med Censor om nytt Göteborgskontor högst upp i Kvarteret Johanna. Kvarteret genomgår just nu en stor om- och påbyggnation och inflyttning är planerad till i början av 2026.
Publicerad den 29 Augusti 2024

Censor M&A erbjuder kvalificerad rådgivning och projektledning inom ägarplanering, ägarskiften och förvärv. Sedan över 20 år är Censor en etablerad aktör på den nordiska marknaden och arbetar globalt genom sitt delägande i Corporate Finance International. Idag har Censor kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö och flyttar in i Kvarteret Johanna i början av 2026.

Innan sommaren tecknade rådgivnings- och revisionsföretaget EY och Advokatfirman Vinge kontrakt för nya kontor i Kvarteret Johanna. Intresset är stort för lokaler i det totalt 32 000 kvadratmeter snart färdigställda kvarteret och nu är även ett hyreskontrakt klart med Censor.
– Vi ser fram emot flytten till Kvarteret Johanna. Här får vi fina lokaler som är anpassade efter våra behov och önskemål. Läget nära Centralstationen och övriga kommunikationer är dessutom perfekt för både våra kollegor och kunder som ofta är på resande fot, säger Jonas Brogårdh och Mats Axell, Partners på Censor.

Censors nya kontor ligger på plan 7 och uppgår till cirka 350 kvadratmeter. Här får företagets medarbetare modernt utformade lokaler i en historisk miljö.
– Vi är mycket glada över att Censor väljer Kvarteret Johanna som sin nya hemvist i Göteborg. Högst upp i kvarteret får de en fantastisk utsikt över staden och tillgång till kvarterets serviceutbud med restauranger, gym och butiker. Vi ser fram emot att välkomna dem som hyresgäst hos oss, säger Fredrik Ottosson, chef Affärsområde Göteborg, Hufvudstaden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Anrik amerikansk bank investerar i Genova

Bolag Kliver in bland bolagets tio största ägare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige