Image
Bild: Istock

CBRE rekryterar ny Head of Marketing & Communications

Bolag Bolaget satsar ytterligare på sin marknadsföring och rekryterar Julia Graflund som ny Head of Marketing & Communications.
Publicerad den 1 Februari 2022

CBRE agerar som rådgivare till alla segment i fastighetsbranschen. Bolaget fortsätter växa, både i Sverige, Norden och globalt. Då nuvarande Marknadschef, Yvonne Ehinger, tar sig an en europeisk roll inom CBRE, har bolaget rekryterat Julia Graflund som efterträdare. Julia kommer att ansvara för marknadsföring och kommunikation på den svenska marknaden.

Pernilla Tallqvist, COO, CBRE Sweden, kommenterar;
– Det var ett mycket stort intresse för tjänsten och vi är så glada att presentera Julia Graflund som vår nya Head of Marketing & Communications. Hon har rätt erfarenhet och driv för att fortsätta utveckla vårt marknads- och kommunikationsarbete på CBRE i Sverige.

Julia Graflund ansluter till CBRE den 1 februari. Hon kommer närmast från Advokatfirman Delphi, där hon arbetade som Digital Marketing Specialist. Dessförinnan arbetade hon på Boston Consulting Group som Senior Marketing Specialist.

Julia Graflund kommenterar:
– Jag känner mig hedrad och stolt att få vara med på CBREs fortsatta resa och bidra med min kunskap och erfarenhet till företagets tillväxt. Det finns en solid plattform på plats som jag ser fram emot att utveckla, och tillsammans med kollegorna uppnå våra uppsatta mål.

Som den ledande rådgivaren på den nordiska fastighetsmarknaden befinner sig CBRE i en stark expansionsfas, där bolaget avser att fortsätta växa i hög fart. CBRE har tidigare meddelat att man bygger upp nordiska team, samt stärker samarbetet med CBREs kontor i övriga Europa och globalt.

I linje med CBREs tillväxtstrategi har man nu rekryterat Yvonne Ehinger till tjänsten som Head of Communications, Continental Europe, Advisory.

Patrik Kallenvret, Head of Capital Markets, Nordics & VD CBRE Sweden, kommenterar;
– Vi har ett högt tryck och stor efterfrågan på våra tjänster och Yvonne är verkligen rätt person för att ta vår kommunikation till nästa nivå. Som vd är jag mycket stolt över att vårt arbete i Sverige har uppmärksammats och man väljer att rekrytera Yvonne till en europeisk tjänst. Jag är också mycket glad att Yvonne blir kvar som Nordisk marknadschef, där vi får fortsätta arbeta tillsammans.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Malmö vinner Årets Stadskärna

Öresund Igår prisades Malmö för arbetat man gjort med sin stadskärna med priset Årets Stadskärna. Fastighetssverige kollade närmare på vad som pågår i Malmö på fastighetssidan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige