Image
Patrik Kallenvret.
Patrik Kallenvret. Bild: CBRE

CBRE rekryterar nordisk ansvarig för Capital Markets

Karriär CBRE fortsätter sin tillväxtfas inom Sverige och Norden, denna gång inom affärsområdet Debt & Structured Finance. CBRE har rekryterat Viggo Bekker Ståhl för att leda och växa det nordiska teamet inom Debt & Structured Finance.
Publicerad den 21 April 2022

Viggo Bekker Ståhl har varit rådgivare till låntagare och långivare i Norden i mer än ett decennium. Han har stor erfarenhet av fastighetskrediter, M&A över landsgränserna samt omstruktureringar och utveckling/implementering av ESG-kopplade ramverk för fastighetskrediter och var senast Director – Nordics på Aareal Bank AG.

Viggo Bekker Ståhl kommer att vara en del av Capital Markets, som leds av Patrik Kallenvret, samt EMEA Debt & Structured Finance med Paul Coates som ansvarig. Där kommer han ansvara för att utveckla CBREs erbjudande inom Debt & Structured Finance i hela Norden. Särskilt fokus är att resa finansieringar. Denna expansion av Debt & Structured Finance i Norden sker i nära samarbete med CBREs etablerade team i kontinentaleuropa och UK.

Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden kommenterar:
– Vi är glada över att välkomna Viggo Bekker Ståhl till teamet när vi utökar och utvecklar vår kompetens inom Debt & Structured Finance. Den nordiska marknaden har fortsatt att utvecklas väl, trots de utmaningar som tilltagande geopolitisk oro och ränteoro innebär. Investerare i krediter, fastigheter eller aktier söker i allt högre grad tillgång till nordiska fastighetskrediter. Den kombinerade styrkan i vårt kapitalmarknadserbjudande, med en inneboende förståelse för de globala fastighetsmarknaderna och finansiell styrka, gör oss väl lämpade att erbjuda våra kunder tillgång till attraktiva kreditmöjligheter.

Viggo Bekker Ståhl kommenterar:
– Jag är stolt över att ansluta till CBREs globala fastighetsplattform och hjälpa till att leverera förstklassiga kreditmöjligheter och rådgivning i hela Norden. Genom att kombinera fastighetsfinansiering och branschkunskap, global räckvidd och finansiell kapacitet ser jag fram emot att göra CBRE till förstahandsvalet som partner för både långivare och låntagare för kreditgivning avseende nordiska fastigheter. Detta kommer att ytterligare förbättra CBREs position som tillhandahållare av skräddarsydda tjänster.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige