Image

CBRE rekryterar från DTZ

Karriär CBRE rekryterar DTZ:s transaktionschef Mikael Fastén som Senior Director, Deputy Head of Capital Markets och Head of Nordic Desk på Capital Markets i Sverige.
Publicerad den 25 April 2014
Daniel Andersson. Bild: CBRE
Daniel Andersson.

Mikael Fasténs fokus kommer främst att vara på stora kontorstransaktioner i Stockholm samt nordiska investerare i Sverige.

- Det är med stor glädje som jag välkomnar Mikael tillbaka till teamet. Vi är marknadsledande inom logistik i Västsverige och är dessutom väldigt starka inom retail. Nu är det dags att ta nästa steg och Mikael kommer att vara en nyckelperson i vår strävan att stärka vår position på kontorsmarknaden i Stockholm. Vi är nu 17 dedikerade medlemmar i Capital Markets-teamet i Sverige och siktar på att växa ytterligare, säger Daniel Andersson, Head of Capital Markets på CBRE i Sverige.

Mikael Fastén kommer att påbörja sin anställning hos CBRE efter sommaren.

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De investerade mest i det egna beståndet under 2023

Lista Fastighetssverige listar nu vilka noterade bolag som investerade mest i sina fastigheter under föregående år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige