Image

Catella rekryterar Pernilla Hallin

Karriär Catella stärker Göteborgsteamet med Pernilla Hallin, närmast från CBRE.
Publicerad den 19 December 2016
Pernilla Hallin. Bild: Catella
Pernilla Hallin.

Pernilla Hallin var director på CBRE och har arbetat med transaktioner i seniora roller i över tio år.

- Vi är väldigt glada över att kunna presentera Pernilla som blivande partner i vår Corporate Finance-verksamhet i Göteborg. Hon är en senior person med stor erfarenhet av att genomföra både fastighets- och bolagstransaktioner. Hon kommer att komplettera teamet i Göteborg och vi ser fram emot att få Pernilla som kollega när hon börjar hos oss den 1 mars nästa år, säger Anne Almlund Rosengren, chef för Catellas Corporate Finance-verksamhet i Göteborg.

Robert Fonovich chef för Catellas svenska Corporate Finance verksamhet:
- Eftersom den underliggande marknaden för fastighetstransaktioner är fortsatt stark känns det roligt att vår verksamhet i Göteborg stärks ytterligare genom rekryteringen av en så erfaren och driven person som Pernilla.

- Jag ser fram emot och är stolt över att få möjlighet att bidra med min kompetens på Catella. Catella har en stark position på fastighetsmarknaden i Sverige och det känns väldigt spännande att få vara med att ytterligare stärka transaktionsverksamheten, säger Pernilla Hallin, blivande partner på Catellas Corporate Finance.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Stena bli självförsörjande på el

Energi/miljö Stena Fastigheter genomför omfattande satsningar för att minska användningen av el och värme genom att satsa på solceller, energilager och AI-styrd värme. Under 2023 producerade fastighetsbolaget tre gånger mer solenergi än året innan. Fstighetssverige har pratat med Stena Fastigheterns vd, Cecilia Fasth, om de nya energisatsningarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige