Image

Björntanden läggs ner

EKONOMI Nu står det klart att projektet Björntanden i Österund inte kommer att genomföras. Maths O Sundqvist har varit en av de drivande i projektet.
Publicerad den 25 November 2008

I går hade kommunen och företrädare för Björntanden ett möte, och nu står det klart att det inte blir något, skriver Östersunds-Posten.

Den pressade finansmannen Maths O Sundqvist och köpmannen Bert Sjödin har varit drivande i projektet.

- Vi har satt väldigt mycket pengar i det här projektet men det är inte förlorade pengar tycker jag. Man har lärt sig en del under tiden och vi har haft väldigt trevligt. Vi som jobbat med det här har gjort allt vi överhuvudtaget kan för att få folk att stanna i Östersund, säger Bert Sjödin till Östersunds-Posten.

Maths O Sundqvist håller dörren på glänt inför ljusare tider.

- Östersundarna är värda en högklassig hotell- och upplevelseanläggning. Förr eller senare kommer vi att ha den på plats på Östberget, säger han i en kommentar av läget, enligt Östersundsposten.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kan bli sju svåra år för bostadsmarknaden"

Bostäder Mörker och ljusglimtar är vad SBAB:s chefsekonom Robert Boije ser när han blickar ut mot bostadsmarknaden. Men att nu Riksbanken sänkt räntan är en av bitarna till att det nu kan bli positivt för bostadsbyggarna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige