Image
Biltema satsar på stor expansion i Sverige.
Biltema satsar på stor expansion i Sverige. Bild: Biltema

Biltema satsar på stor expansion i Sverige

Bolag Biltema fortsätter att ta betydande steg framåt i sin strategi för att expandera över hela Sverige. Nybyggnationer stundar i Nyköping, Örnsköldsvik, Malmö, Kungälv, Säffle, Gislaved, och Kiruna.
Publicerad den 26 Mars 2024

Biltema har en ambitiös plan som omfattar öppningen av nya varuhus, utbyggnationer av befintliga varuhus och innovativa optimeringar av befintliga varuhus. Nybyggnationer stundar i Nyköping, Örnsköldsvik, Malmö, Kungälv, Säffle, Gislaved, och Kiruna.

Utbyggnader ska ske i Vetlanda, Karlskrona, Västervik, Botkyrka, Skellefteå och Karlstad, där befintliga varuhus förbereds för att möta framtida kundbehov genom förstärkt infrastruktur och förbättrad butiksmiljö.

Optimering av befintliga varuhus genom användning av avancerad teknik och spacemanagement för att förbättra shoppingupplevelsen och effektivisera användningen av försäljningsytor.
– Vårt pågående arbete efter nya varuhusplatser är en vital del av vår expansion. Vi är entusiastiska över att utforska nya möjligheter och etablera vår närvaro i fler svenska städer, säger Adelina Voci, Vice vd Biltema Sverige.

Varje nytt varuhus framhäver Biltemas engagemang för hållbar utveckling och miljövänlig teknologi. Byggda med energieffektiva fasader, utrustade med avancerade system för bergvärme med kyla och taken täckta av solceller.
– Genom denna expansion stärker vi inte bara vår position på marknaden utan bidrar även positivt till de lokala handeln på de orter vi öppnar, skapar nya arbetstillfällen och främjar hållbar utveckling, tillägger Adelina Voci.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige