Image
Gabriella Månsson Hammond.
Gabriella Månsson Hammond.

Alecta Fastigheter rekryterar marknadsområdeschef till Nacka strand

Karriär Under hösten 2021 tog Alecta Fastigheter hem förvaltningen och utvecklingen för merparten av sina fastigheter i Stockholm. Alecta Fastigheter fortsätter nu sin tillväxtresa i Stockholm och rekryterar ett helt nytt team till Nacka Strand. Teamet ska stå redo att ta hem förvaltningen den 1 februari 2023. Nu rekryteras Gabriella Månsson Hammond som marknadsområdeschef för Nacka strand.
Publicerad den 23 Augusti 2022

Nacka strand är en av de platser som Alecta Fastigheter vill vara med och utveckla långsiktigt. Nacka Strandsmässan togs hem i egen regi redan 1 januari i år och på sikt finns planer på att se över och vitalisera hela platsen, som ett led i Alecta Fastigheters ambition att vara med och utveckla platser och miljöer i attraktiva tillväxtområden.

– Nacka Strand är en oerhört spännande och attraktiv plats som Alecta Fastigheter ser fram emot att förvalta och fortsätta utveckla. Vi är mycket glada över att få välkomna Gabriella till Alecta Fastigheter. Med hennes långa erfarenhet, kompetens och sin personliga passion för Nacka Strand kommer hon vara en nyckelperson i vårt långsiktiga arbete på plats, säger Christina Lindblom, affärsområdeschef Stockholm på Alecta Fastigheter.

Teamet till Nacka Strand rekryteras i skrivande stund och under de kommande månaderna kommer ett gediget arbete genomföras för att få allt på plats och stå redo inför den 1 februari 2023.

– Jag är otroligt glad och förväntansfull inför att börja jobba med Nacka Strand och tillsammans med ett helt nytt team utveckla, utforska och förvalta platsen. Det känns fantastiskt att dessutom få möjligheten att vara en del av och bidra till den tillväxtresa som Alecta Fastigheter befinner sig på, säger Gabriella Månsson Hammond.

Gabriella Månsson Hammond kommer närmast från Vasakronan där hon arbetar som Affärsutvecklare Handel. Tidigare har hon bland annat arbetat på Klövern som Shopping Center Manager för Globen Shopping. Gabriella Månsson Hammond tillträder tjänsten som marknadsområdeschef för Nacka strand under november månad.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige