Image
Solna centrum.
Solna centrum. Bild: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter hyr ut till Infracom i Solna centrum

Uthyrning Företaget Infracom förvärvade Trust-IT under 2022 och nu är det klart att man utökar Trust-IT:s lokaler för att kunna stanna kvar i Solna Centrum. Det nya kontoret är om totalt 494 kvadratmeter och avtalet med Alecta Fastigheter är tre år långt.
Publicerad den 9 November 2023

– Trust-IT, numera Infracom, har varit hyresgäst i Solna Centrum sedan 1998. För oss på Alecta Fastigheter som tillträdde Solna Centrum i början av 2022 är de en självklar aktör i centrumet. Det känns otroligt kul att vi får fortsatt förtroende som hyresvärd och får möjligheten att vara del av Infracoms resa framåt, säger Emellie Brink, biträdande kund- och fastighetschef på Alecta Fastigheter.

Infracoms marknadsdirektör Patrick Olson beskriver varför de valde Solna Centrum:

– Vi har valt Solna Centrum då det är lätt att pendla till Solna som en naturlig knutpunkt oavsett vilket väderstreck du utgår ifrån. Även närheten till Bromma flygplats spelar roll. Att Solna Centrum dessutom bjuder på allt det som våra medarbetare kan behöva privat såsom enkelhet att handla på vägen hem eller trevliga möjligheter till lunch har ytterligare stärkt oss i vårt beslut.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige