Image
Solna centrum.
Solna centrum. Bild: Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter hyr ut i Solna centrum

Uthyrning Ett nytt hyresavtal har tecknats med God Assistans om att flytta in i Alecta Fastigheters kontorslokaler i Solna centrum från och med 1 maj 2024. Avtalet är om 322 kvadratmeter.
Publicerad den 11 Mars 2024

Lokalerna kommer framför allt nyttjas av koncernens lednings- och stödfunktioner eftersom de anställda personliga assistenternas arbetsplatser är hos brukarna. God Assistans hamnar i sällskap med flera andra aktörer verksamma inom vård och omsorg eftersom Solna centrum under senare år kommit att bli ett kluster för denna typ av verksamheter.
– God Assistans har ett affärslöfte och en verksamhet som gör skillnad på riktigt. Vi är otroligt glada över att de väljer att bedriva sin fina verksamhet i våra lokaler och ser fram emot att erbjuda dem ett varmt värdskap, säger Emellie Brink, kund- och fastighetschef i Solna centrum.
– Vi ser väldigt mycket fram emot att få flytta in i nya, fräscha lokaler i maj. Efter att under en tid ha haft verksamheten förlagd på kontorshotell ser vi fram emot att få samla vår stockholmsbaserade personal på ett eget kontor, säger Fredrik Sjögren koncernchef för God Assistans.

Från Alecta Fastigheter har uthyrare Therese Agerbjer ansvarat för avtalsförhandlingen.

Solna centrum ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter sedan 1 februari 2022. Här finns förutom kontorsytor om cirka 23 000 kvadratmeter, ett brett utbud av butiker, restauranger, livsmedel, vård och service för att möta Solnabornas behov i vardagen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige