Image

Akelius köper i Västerås

AFFÄRER Akelius köper tio fastigheter med 477 lägenheter, främst avsedda för äldreboende, från Bostads AB Mimer. Uthyrningsbar area är 33700 kvadratmeter. Tillträde sker den 1 mars.
Publicerad den 28 December 2007

Fastigheterna ligger centralt i A och B-lägen i Västerås. De består av olika typer av boende, såsom äldreboende, kategoriboende, gruppboende och servicehem.

- Vi är glada över affären och ser Västerås som en intressant ort med ett expansivt näringsliv och en framgångsrik högskola. Vi vill fortsätta att köpa fler bostäder och samhällsrelaterade fastigheter i Mälardalen, säger regionchef Christer Carlsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige