Image

4 000 kvadratmeter lekland till Valbo

Uthyrning Andys Lekland, som årligen tar emot över en miljon besökare, öppnar i Gävle. Vid årsskiftet slås dörrarna upp till det 4 000 kvadratmeter stora leklandet som inom kort börjar byggas i Valbo, som ägs av Savills Investment Management.
Publicerad den 15 April 2016

Leklandet kommer att byggas enligt samma koncept som Andys flaggskeppsanläggning i Bromma, Stockholm. Förutom det klassiska leklandet innehållandes studsmattor, rutschkanor och hinderbanor mm. så kommer leklandet innehålla aktiviteter för kreativt skapande och lekfullt lärande.

- Vi har länge velat hitta en bra lokal just i Gävle. Det är en stark stad i en stark region. När vi tittat på vad som erbjuds Gävleborna så finns inget som kommer i närheten av detta. Vi ser fram emot att kunna erbjuda alla barn och deras vuxna framtidens lekland, säger etableringschef Klaus Scherrer.

Herde Förvaltning har förmedlat uthyrningen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige